Jag är så rädd att förlora dig

2014-06-30➝00:49:47

Mina babes är äntligen hemma och ikväll återförenades vi alla tre. Vi hade ju en del att snacka om efter att ha varit ifrån varann ett tag. 
Tidigare idag kom amanda hit från falkenberg och har inte träffat henne på hur länge som helst verkligen. Jag mötte upp henne vid tåget kl 1 och senare träffade vi också asta. Käkade på max och hade allmänt kul och hon drog hem vid 7 ungefär.
Tjejerna gick hem för ett tag sedan och tänkte nu sätta på ett avsnitt av desperate housewives, puss

Kommentarer (0)

Behöver hans närhet, som alltid

2014-06-29➝01:45:27
Sov ut rikitgt länge idag och hade en väldigt lugn morgon. Vid 3 tog jag tag i mitt liv och följde med mina föräldrar till Titanic utställning som är i Halmstad nu. Man fick ett par hörlurar för att lyssna på en guide som berättade historier om passagerarna medan man fick gå runt. Det var olika bilder och föremål från skeppet, vilket var ganska kul att se ändå. Blev dock lång tråkigt på slutet så spolade fram lite hehe. 

Efter det släppte mina föräldrar av mig hemma hos olle. Var där i några timmar och hade det gosigt. Åt även middag där tillsammans med hans familj, trevligt. Tog sen bussen direkt hem till asta som jag inte har sett på en vecka (!)   Har verkligen saknat henne. Nu måste jag sova, berättar om mina planer för morgondagen när jag hinner, puss


Kommentarer (0)

En tom vecka

2014-06-28➝14:03:24
Det har åskat och ösregnat sedan jag vaknade så har inte riktigt kännt för att gå ut. Men tänkte äta lite lunch och sen följa med mina föräldrar till Titanic utställning, blir väl ganska intresseant ändå. Ikväll ska jag äntligen få träffa astapasta och imon kommer även camilla hem! Har saknat de supermycket!


En hel vecka utan mina älsklingar, fyfan vad de har varit tomt utan er. Älskar er ❤️

Kommentarer (0)

De senaste dagarna i bilder

2014-06-27➝15:18:26

I tisdags skulle jag, bönan, steffe & alex överraska stina, men planen gick fel och istället var det vi som blev överraskade. Det blev istället en en runda på stan och en lunch på donken. 


I går så mötte jag upp hampus vid halv två och så tog vi en fika på espressohouse.


Vi gick runt i stan och bara snackade och jag provade hans solglasögon som inte var så fina på mig haha.


Köpte boken förr eller senare exploderar jag i stan och filmen var sjukt braboken borde va ännu bättre.

 
Senare drog vi hem till hampus och flummade, sjukt hur mycket jag skrattade


På kvällen kom min älskling hem till mig. Vi åt middag och sen jordgubbar till efterrätt, älskar jordgubbar!


Han spenderade natten hos mig och vi sov i min källare. Hur mysigt som helst var det. Älskar dig ❤️

Kommentarer (0)

1 år sedan

2014-06-24➝16:22:00
För exakt ett år sedan så var jag i Paris tillsammans med asta och alla andra fina språkresevänner. Ingen av de är här med mig idag och det suger lite att vi inte kan sitta och deppa tillsammans haha. Idag saknar jag det extremt mycket och det var den bästa resan i mitt liv. 
 
 
 

Kommentarer (0)

The fault in our stars

2014-06-24➝01:14:29

Tidigare ikväll såg jag på bio för första gången på väldigt länge. Jag mötte upp bönan & stina utanför bion och så hämtade vi biljetterna. Alla var hungriga så det blev en middag på subway, såå gott! Filmen var amazing, en av de bästa filmerna jag sett faktiskt. Hann dock inte läsa boken först men får ta och göra det senare. Rekommendrar den verkligen! Efter bion gick vi till nissan och satt där en stund för att snacka lite. Skitmysig kväll!

Kommentarer (0)

22 juni

2014-06-22➝22:11:44
Har verkligen haft söndags feeling idag. Så har gjort det man brukar göra på söndagar, städat, sovit, lyssnat på podd och kollat serier. Älskling kom förbi en stund nu ikväll också. Myyyyys. Imon blir det antagligen bio, puss


Slänger in två bilder från balen

Kommentarer (0)

Lördags häng

2014-06-22➝18:41:26
Vaknade upp klockan 1 igår eftersom det var dagen efter midsommar och det blev en ganska sen natt. När jag vaknade hade jag huvudvärk men det försvann senare under dagen. På kvällen kom steffe hem till mig och det var jättemysigt. Det var verkligen sjukt längesen vi sågs bara hon och jag så det var kul att spendera tid med henne. Vi tog varsin bit paj och gick sedan ut på en promenad och snackade en massa. En chillkväll med fina steffi. 


Kommentarer (0)

MIDSOMMAR

2014-06-21➝16:10:02
Glad midsommar en dag försent haha. Somnade vid 3 igår och var supertrött när jag kom hem så därför bloggar jag om gårdagen nu istället. Efter många ändrade planer så blev min dag ganska bra ändå. Jag firade först midsommar med familjen och några familjekompisar hos de. Vi åt och lite sånt. Vid halv 9 hämtade olles pappa mig och tjejerna och vi åkte till östra stranden. Där satt vi i en sand dyna i kylan och hade mysigt. Kvällen var bra och jag mina babes chillade runt på stranden och träffade lite annat folk också haha. Efteråt åkte jag hem till camilla en stund och bussen hem var kaos men vi kom hem i alla fall. 


Kommentarer (0)

Torsdag

2014-06-21➝02:09:13
Gårdagen var en ganska bra dag. Chillade hemma tills klockan blev ungefär halv 3 då jag tog bussen in till stan. I stan väntade min fina och saknade Natalie. Vi hade mycket att ta igen och det gjorde vi över en lunch på donken haha. Jag hjälpte henne att hitta en midsommar outfit och hon shoppad loss. Senare kom även Asta och vi hann gå i några affärer innan jag tog bussen hem igen. Hemma firade jag papi resten av kvällen med mamma syster & farmor. Fett mysig dag!


Kommentarer (0)

Find love with your heart, not with your eyes

2014-06-19➝13:06:22
Hejheeej! Det blev en bussresa ut till Tylösand igår med steffe & asta och det var betydligt varmare än igår. Vi låg och solade i några timmar och senare kom saknade camilla. Vi badade senare och det var ganska varmt i vattnet men shit va många maneter det var, gick knappt att bada. Skitkul var det iaf!!

 
Drog därfirån vid 5 och gick direkt hem för att duscha och fixa mig. Tog bussen igen vid 7 hem till min älskling. Chillade hos honom en stund för att sen ta moppen ut till vårt ställe. Där spenderade vi kvällen och tog igen vad vi hade missat. Alltid lika mysigt!


Kommentarer (0)

De senaste dagarna

2014-06-18➝01:04:44
En vecka av sommarlovet har nu gått jag har försökt att bara ta det lungt och vila ut mig ordentligt. Har dock inte mått speciellt bra så därför har det inte blivit någon bloggning. I alla fall så var jag igår kväll ute i stan för en lång kvällspromenad med steffe & asta vilket var supermysigt. Udag var det inte jättevarmt men jag drog ändå till frösakull med samma tjejer. Hann sola lite iaf. Imorgon ska det bli skitbra väder så hoppas på en bra dag, pusss


Kommentarer (0)

Student och kvällsmys

2014-06-14➝17:23:58
Igår så var det student firande i stort sett hela dagen. Vid 12 cyklade jag och mami till Aspero för att se min kusin springa ut, fick mig att längta så otroligt mycket till min egen student. Senare på eftermiddagen åkte jag och familjen till stan men vi missade studenterna haha så vi satt bara och chillade på en uteservering. Vi tog sedan bussen till Grötvik där vi firade min kusin och även hans kusiner som också tof studenten. Det var mysigt och träffade även lite nytt folk vilket var kul! Mötte upp camilla vid 10 och vi satte oss vid nyhem och snackade i några timmar, sjukt mysigt.


Kommentarer (0)

Picknick

2014-06-13➝11:04:26

Cyklade in till stan med asta vid 3 igår för att ha picknick. Vi satte oss vid nissan och åt lite go fika. Camilla kom lite senare och vi hade det jättemysigt trots att det blåste helt galet mycket. Jag drog hem vid 6 för att träffa olle och han var hos mig resten av kvällen. Idag tar min kusin studenten så ska fira honom. Pusss

Kommentarer (0)

En perfekt start på sommaren

2014-06-11➝23:55:56
Efter skolavslutningen blev det lite kaos men tillslut bestämde vi oss för att åka till östra stranden. Jag och tjejerna i klassen tog bussen till maxi för att köpa lite gott och sen körde helgas pappa oss till stranden och undo var på högsta volym haha. Vi tjejer tog ett dopp i havet och efter en stund kom alla killarna från klassen också. Blev så glad att olle kom eftersom han har varit sjuk. Under kvällen chillade vi runt på stranden och hade det jättemysigt. Det blev ett dopp till lite senare och det kom även lite fler folk frammåt kvällen. Tog en promenad hem vid 12 med asta, camilla & hampus och det var fortfarande varmt ute, amazing. Jag hade en jättebra sista kväll med alla i klassen och det var en skitbra start på sommarlovet!


Kommentarer (0)

SOMMARLOV!☀️

2014-06-11➝20:14:33
Började den underbara dagen med att vara på brottet för att ha klasskamp med alla niorna. Min klass vann, bäst är vi. Efter tävlingen blev det korvgrillning och sen slutade vi. Drog hem direkt för att fixa mig och mötte vid 5 upp mina bästa brudar camilla & asta på capri. 

 
Vi gick sedan till skolan och var i vårt klassrum tillsammans med klassen. Margareta höll tal och hon började gråta aww. Jag började också nästan gråta, lite sorgligt att lämna alla ändå. Vi fick varsin ros och sen gick vi alla ner till matsalen som man alltid gör. Mina vänner som spelade var hur grymma som helst! Fikade och minglade runt med föräldrar, lärare och såklart mina vänner. 

Bästa klassen
Ungefär så jag reagerade när pappa ville va med på bilden haha

Slänger in ett inlägg om kvällen senare, blir så långt annars

Kommentarer (0)

ULLARED SHOPPING

2014-06-11➝19:43:41
Mådde riktigt illa i söndags så glömde helt av att blogga men i alla fall så var jag med mina föräldrar på ullared. Blev väckt halv 11 av mami som sa att jag skulle upp nu om jag ville till ullared. Blev skitglad eftersom jag inte hade varit där på jättelänge. Vi åkte bil dit någon timme senare och var där hela eftermiddagen. Hittade faktiskt ganska mycket, var ju så länge sedan jag var där så gick all in haha. Det var en mysig dag förutom att jag somsagt mådde skit på kvällen av maten jag åt där.
 
 
kassa bilder men hann inte ta bättre

Kommentarer (0)

Måste sluta fantisera om hans kramar

2014-06-09➝22:31:58
Sista dagen i som jag någonsin var i vårt klassrum som vi har haft sen sexan, lite sorgligt ändå. Imorse så samlades klassen i vårt klassrum sen gick vi alla hem till vår mentor Margareta. Vi fikade och det blev cola, muffins och chips. Hela klassen spelade sen kubb och det var faktiskt väldigt kul. Vi slutade redan halv 12 sen åt jag och bästisarna i skolan och drog till camilla för att njuta av solen. Bra dag!


Kommentarer (0)

Kolla inte in i hans ögon, du kommer falla direkt

2014-06-05➝20:13:49
Heeej! Är så extremt trött idag trors att skolan aldrig har varit så soft som den har varit de senaste dagarna. Har inte sovit ut alls på hela veckan så behöver nog sova riktigt länge imon haha. Började morgonen med marängswiss (?) & cola som vår älskade svenska lärare bjöd på. Städade sedan ur skåpen och lämnade nycklarna. Det blev brottet p idrotten och jag och mina brudar stannade kvar och solade. Har bara tagit det lungt sen dess. Puss

Bild från igår hihi

Kommentarer (0)

BAL 2014

2014-06-04➝22:55:00
Igår kväll var det äntligen dags för balen som alla nior har på vår skola varje år och jag har längtat så länge. Steffe, Camilla och Asta kom hem till mig vid 1 eftersom vi alla var lediga. Håret och sminket tog sin tid att fixa men efter lite kaos så kom vi iväg till skolan vid 6. Väl där så hade nästan alla kommit och den första tiden så fick man en drink och så minglade man runt med alla och gick även in på röda mattan med sin dejt. Tog såklart en massa bilder också hehe. Efter det var det dags för middag och senare fick vi även efterätt samtidigt som varje klass hade varsitt bidrag som de visade upp. Resten av kvällen var det dans som gällde och jag dansade och umgicks med mina underbara vänner. Super lyckad kväll!
 
 

Kommentarer (0)

So excited

2014-06-03➝08:44:38

Har sovmorgon idag eftersom jag var med på skolans öppethus i vintras. Vaknade ändå tidigt men känns skönt att slippa stressa. Nu ska jag snart gå upp ur sängen och äta en god frukost och förberade inför balen som vi har på min skolan ikväll, puss

Kommentarer (0)

Lördag & Söndag

2014-06-01➝22:16:06
Spenderade större delen av min lördag på ett tåg från Stockholm. Inte roligaste sättet att spendera sin lördag på menmen tillslut kom vi hem. Senare på kvällen drog jag till stan och satt vid bibblan tillsammans med mina bästa tjejer. Så mysigt att bara snacka om allt mellan himmel och jord. Kändes verkligen som en sommarkväll.

Idag så sova jag till halv 12 och det var superskönt att få sova ut ordentligt. Olle kom sen hit vid 2 och jag hade saknat honom jättemycket så det var skit mysigt att träffa honom. Efter några timmar kom även camilla och jag hade en mycket bra söndag med mina älsklingar.


Kommentarer (0)

SHOPPING STOCKHOLM

2014-06-01➝21:11:58
 
             
Miley cyrus t-shirt såldes utanför globen - 300kr
ögonskugga från NYX - 125kr / maskara från Åhléns - 80kr
Rosa t-shirt från Hollister - 230kr
Bh & matchande trosor från Lindex 250 kr för allt / 2 par trosor från Hollister 40 kr st
Eye primer från Sephora - 205 kr / puder från Gina Tricot - 69kr
Crop top från H&M - 30kr / Shorts från Urban Outfiters - 515kr

Kommentarer (0)

MILEY CYRUS BANGERZTOUR

2014-06-01➝20:54:16
Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag har sett Miley Cyrus live. Jag har liksom velat se henne sen hon var hannah montana haha och då var jag typ 9 år. Hon var så jäkla bra att jag knappt vet hur jag ska förklara hur bra hon var. Hon startade konserten men att en stor bild på hennes ansikte kom fram och att hon sen åkte rutchkana ner från sin egen tunga, så sjukt. Det var en riktigt bra show, hon gled runt på en bil, låg i en sång med dvärgar, det var en gigantisk plasthund på scen, åkte på en stor varmkorv och massa annat. Vem gör sånt haha? Hela showen var iaf helt amazing, hon var fett cool och hon sjöng sjukt bra!


Kommentarer (0)