Liseberg

2013-07-31➝13:26:00

Igår spederade jag hela dagen på Liseberg med en massa från språkresan! Jag, asta och natalie åkte upp till Göteborg och mötte upp alla och jag blev så glad när jag såg de. Vi åkte allt från balder till slänggungan och kållerado typ 4 gånger haha. Kanonen hade tekniska problem när vi satt i den, kändes väldigt säkert. Det regnade också asmke men det var endå en riktigt lyckad dag! 


Kommentarer (0)

Du är den enda som har fått mig att känna mig svag

2013-07-29➝23:37:51

Hejhej, de senaste dagarna har jag träffat en massa skäktingar, allt från mina kusiner till sysslingar osv. Trevligt trevligt. Så idag återförenades jag med mina underbara tjejer och det blev en fin middag på citykebab. Så gott! Vi drog sen till mig och tog igen allt som vi har missat, åh va de är bäst. Nu ska jag sova för imorgon så blir det Liseberg med en massa från språkresan, supertaggad!


Kommentarer (0)

Vardagslyx

2013-07-28➝12:24:39


Kommentarer (0)

Distance is just a test to see how far love can travel

2013-07-25➝23:00:06

Nejmen hejsan. Kom hem för ett tag sen från en mysig kväll med olle. Vi åt middag och han hade lagat pizza och köpt ben&jerry, jag dog lite. Det var jättegott haha. Sen kollade vi lite himym och gick en promenad, väldigt fin kväll.


Kommentarer (0)

Jul. 23, 2013

2013-07-23➝14:40:32

Igår så var jag först på stranden med bästisarna och det var skitvarmt verkligen, sverige leverar haha. Vi hade en mysig dag på beachen och på kvällen så åkte jag och olle moppe ut till tylösand för ett kvällsdopp, solnedgången var så jävla fin. Vi badade och det var askallt så vi åkte hem ganska snabbt igen och myste. Nu idag så hann jag träffa min älskling en stund och just nu är jag hos camilla och solar, stranden är överskattad.


Kommentarer (0)

Idag är en dålig dag och jag vet inte ens varför jag känner såhär.

2013-07-23➝10:09:12


Kommentarer (0)

"Ska Zlatan vara med och spela idag?"

2013-07-22➝00:01:21

Det roliga var att jag sa detta imorse och insåg sen att det var damfotboll .___.


Hej btw. Jag började dagen genom att möta upp några i mitt fotbollslag vid Örjansvall. Vi skulle som sagt vara flaggbärare på kvartsfinal matchen i dam EM mellan Sverige & Island, jag tycker det var ganska coolt om jag ska vara ärlig. Vi fick typ öva på att gå in rätt osv sen äta lite och tillslut gå in med flaggan på planen och njuta av matchen på läktaren. Jag var på tv oxå, är ju nästan kändis nu. Efter matchen så kom Olle och Camilla hem till mig och vi hade en allmänt mysig och flummig kväll. Nu ska jag nog läsa min älskade bok haha, pussss!


Kommentarer (0)

Surround yourself with people who are only going to lift you higher

2013-07-21➝10:00:17

Tjaaaa. Igår så drog jag till stranden med Olle och Asta och det var mysigt, och vädret var asbra! Vi solade och badade trots att det skitkallt i vattnet. Senare på kvällen hade vi tejer en liten reunion hos Jihan och pratade osv. Jag kom hem vid 11 och läste haha. Cirklen läser jag, och den är typ skum men fett bra idk. Nu ska jag snart dra till Örjansvall tillsammans med några från mitt fotbollslag, vi ska vara flaggbärare på EM matchen idag, lite coolt ändå. Vi hörs senare, pusss!


Kommentarer (0)

The spaces between my fingers are right were yours fits perfectly

2013-07-20➝00:58:48

Tjaaaaaa. Jag kom hem för ett tag sen från världens bästa kväll med min älskling. Vi åkte ut till Grötvik på hans moppe, första gången jag åkte och jag var jätterädd haha. Men det var asnajs faktiskt. Sen så var vi där ett tag och bara chillade och senare åkte vi hem till honom och åt paj och myste. Vi flummade så mycket haha, jag har inte skrattat så mycket på jättelänge verkligen. Tidigare idag så var jag i stan med asta, camilla och steffe och jag lånade några böcker som jag kan läsa i sommar. Vi satt vid nissan och pratade en massa, som good old times. Perfekt dag, ha det bra puss!


Kommentarer (0)

Sverige

2013-07-19➝00:30:00

Hejehejehejehej! Jag är hemmaaaaaaaaa från de tre bästa veckorna i mitt liv. Det har varit så jävla kul och jag saknar redan alla nya vänner. Igår när vi lämnade varann så grät alla och ja det var hemskt. Om jag skulle skriva allt så hade det tagit flera timmar haha, men ni kommer få bilder någon dag. Iaf igår så kom jag hem till hstd vid 12 och då kom olle hem till mig och jag blev så sjukt glad när jag såg honom. Han sov hos mig och det var typ världens mysigaste natt och jag hade saknat honom såååå mycket. Sen vaknade vi och åt frukost och han drog hem. Jag hann också träffa min älskade camilla idag, asså sååå roligt man kan ha med den kvinnan asså. Jag träffade också min fina room mate astapasta som jag har levt med i tre veckor haha. Nu ikv så umgicks jag med la familia också och pratade lite osv. Men nu är jag astrött så pussssKommentarer (0)

Jag lever

2013-07-10➝10:02:33

Hejhej! Shit va längesne det var jag bloggade på den här bloggen hahah. Jag är då somsagt på språkresa med bästis i England, Torquay. Jag har det skitbra här och det är superfint! Vädret har varit perfekt typ varje dag, jag har shoppat mycket, maten är asbilligt och jag älskar allt här. Men jag börjar dock få hämlängtan, jag saknar alla mina vänner, mitt hus, olle och att bara få vara hemma. Men jag kommer hem snart och innan det så ska jag även till London. Idag är jag hemma från skolan för jag har asont i magen :( men hoppas att allt är asbra med er så ses vi snart, pususususus!Kommentarer (0)