happiness is like a kiss, you must share it to enjoy it ♥

2012-09-30➝22:31:15
heeeeejsan!
Har inte hunnit blogga sen igår kväll så tänkte berätta vad som har hänt sen dess huehue. Igår kväll kom min hallonbabe hem till mig, vi flummade, dampade, snackade och hade allmänt kul helt enkelt hihi. På morgonen idag så hade jag fotbollsträning och det var kallt som fan, det blåste asmke och jag blev typ förkyld :(
Efter träningen åkte jag hem och duschade, tog hårinpackning och lite sånt, glömde dock måla naglarna kom jag på nu hehe ooops... Men anyway, min älskling kom sen och det var sjukt kul & naaaaaajs hoho. Sen har jag bara tjockat mig framför tv:n med olika program hela kvällen, en softish söndag - check! 
Nu taggar vi skolan imon, yey...eller inte / puss!
 
bild från i sommras med min hallonbabe, i miss it.
 

Kommentarer (0)

tagga lördags myyyys!

2012-09-29➝17:42:08
sheeena!
Hade en sjukt mysig kväll hos Olle igår, hihi, Vi kollade på Svensson Svensson, haha klassiker :'), åt popcorn och kollade på massa videos. Jag åkte hem vid 12 unefär, hans mamma körde mig, so sweet. Nu taggar vi lördagsmys mid min babe a.k.a Camilla, som kommer snart, så vi hörs, puss sötnosar! ♥
 

Kommentarer (0)

Nya inköp

2012-09-29➝17:23:08
hårinpackning, dry shampoo, deo & nagelfil
 

Kommentarer (0)

nyklippt

2012-09-29➝17:09:34
klippte mig ju igår, klippte 30 centimeter, helt sjukt. Nu har jag fett kort hår och saknar faktiskt mitt gamla hår, men det är bara att vänja sig. Klippte mig på update, klipper mig typ alltid där, gå dit!
 
före & efter
 
 

Kommentarer (1)

t.g.i.f

2012-09-28➝19:58:19
sheeeeena!
sitter just nu hos Olle och han lät mig ha hans älskade dator medans han äter hoho. Jag har klippt mig, och det är väldigt kort. Känns så konstigt och saknar faktiskt mitt gamla hår lite men jaja. Ni får bild senare ikv elr imon, vi får se. Japppp och efter att jag hade klippt mig så gick jag till stan med tjejerna, kuuligt, men jag köpte dock inget. Nu ska jag vara här ett tag, vet inte riktigt hur länge så vi hörs väl senare, puss! 
 
så gammal haha

Kommentarer (0)

smile at the bitch who brings you down.

2012-09-27➝22:15:04
sheeeena!
har inte orkat blogga idag, har kollat glee & ätit mitt mumsiga godis från aladdin, en väldigt softish kväll helt enkelt. Skolan, gick ganska snabbt, inget speciellt hände, sen efter skolan så va jag med mina babes a.k.a olle & camilla hohoh. Vi gjorde inget speciellt vi bara lyssnade på musik, chillade osv. That's all about my day, men ska sova nu puss! ♥
 

Kommentarer (0)

I'd rather lose the argument than lose you.

2012-09-26➝21:48:56
tja. känner mig fett deppig just nu, vet inte varför, jag har seriösa humörsvängingar, aja ska kolla glee för att få upp humöret, puss!
 

Kommentarer (0)

jag förstår inte varför mina inlägg alltid försvinner

2012-09-26➝20:08:33
heeeeeeeej!
Mina inlägg försvinner ju för fan alltid, jag får seriöst ryck, det är fett irreterande. Men nu hoppas jag att ni ser detta inlägget iaf. Jappjapp nu har jag överlevt onsdagen, sen är det bara torsdag och fredag sen är det heeeeelg! Och på fredag ska jag klippa mej, taggad chey här. anywaaay
Skolan idag var helt ok, blev lite irreterad innan, folk var anmält jobbiga så blev lite sur, men nu är jag glad igen :D
Och jag hade matteprov idag, och jag fick inte ha musik, fattar ni vilken panik jag hade, helt sjukt. Men jag hoppas provet gick bra, är fett nervös. jaja jag ska sluta babbla nu, pusssar!
 
söta bilder från idag

Kommentarer (0)

If I drink alcohol I am alcoholic. If I drink fanta, am I fantastic?

2012-09-25➝19:52:00

Kommentarer (0)

daaaaamp

2012-09-25➝19:33:45
heeejsan folket,
mitt inlägg som jag skrev igår typ försvann så jag får skriva om det, Igår så hade ju jag studiedag, och jag va först med Olle ett tag och sen åkte jag in till biblioteket och pluggade matte med Wilma, Asta, Tilda, Steffe, Camilla & Stina. Känner mig fett duktig som pluggar på en studiedag (a
VI har matte prov imon, är fett nervös omg......... iaf sen efter att jag hade pluggat spelade jag sista seriematchen i år, vi vann med 4-0, och då blev vi 2:a i serien. 
Japp det var typ det jag skrev igår hohoh, puss!
 

Kommentarer (0)

INSPIRATION

2012-09-24➝22:06:32


Kommentarer (0)

it's scary to think that one day, all this will eventually end.

2012-09-23➝23:55:30
heejsan sötisar!
Har haft en rolig dag hos min syster och hennes family, en typisk söndag för mig typ haha men det var mysigt. Och jag tkr att jag är väldigt duktig, jag pluggade matte i bilen på väg dit och hem och jag var på uppgift 7 och nu är jag på 28, suck on that biiiitcheees! Har prov på onsdag så imon ska jag först hem till Olle en liten stund, eftersom jag har studiedag heheh, och sen ska jag till bibblan och plugga med tjejerna, visst är vi duktiga som tar vår lediga dag till att plugga, och efter det så har jag match, sista serie matchen nu, sen blire inomhus.
Jappjapp, dte var min fina dag typ, ska dra nu puss! 
 
 
 
 
 

Kommentarer (0)

mot helsingborg!

2012-09-23➝14:39:37
tjeeeeena!
ska åka till helsingborg strax, ska hälsa på mina systrar osv. Ska vara borta typ hela dagen och kmr hem ngn gång ikv, så ingen mer bloggning förrän ikv. Ska oxå passa på att göra lite matte i bilen, har prov på onsdag. 
Juste jag har studiedag på måndag, hihi. Då ska jag plugga på bibblan med tjejerna, känner mig duktig!
BTW slänger in lite bilder från fredagens fest ikv oxå, har helt glömt det hehe.
Aja måste dra nu pusss!
 
 

Kommentarer (0)

random inlägg

2012-09-23➝00:34:28
helluuuuuu!
Jag sitter just nu i min gosiga säng i mörkret och ska kolla pretty little liars, jag kommer ångra det efteråt för jag kommer vara så jävla rädd men aja, jag lever i nuet.
Idaaaaag fick jag ju inte gå ut så Camillllz kom till mig ist en liten stund på dagen, vi gjorde inget speciellt bara chillade. JUSTE igår var festen awesome och blev riktigt nöjd med mitt hår som Camilla lockade hihi, okej ANYWAY
Och sen på kvällen hade jag gäster och så kom Olle oxå, han åkte vid 11 och sen dess har jag bara kollat serier och chillaaaaat, gött. men nu ska jag fortsätta kolla hoho, puss!
 
eftersom jag inte har några bilder och min fina pojkvän nr 2 har gjort detta fina collage så blir det denna bilden hehe

Kommentarer (0)

så jävla sur

2012-09-22➝13:26:10
jag är så jävla sur, det är ngn farlig gas i luften i hstd så man får inte gå ut alla måste stanna inomhus osv så jag måste sitta hemma hela dan typ. Skulle gått in till stan egentligen men nej nu blev det inte så istället måste man vara hemma och ruttna, yay. Detta föstörde min dag och mitt humör. Ville bara dela med mig av denna deprimerande dag, i'm out, puss.
 
 

Kommentarer (0)

TAGGAAA!

2012-09-21➝17:40:38
heeeeeej!
Sitter just nu hos Camilla med Tilda och Astaaaa, och vi taggar paaaaarty! Musiken är på högsta volym och det kommer bli awesoome! Kom hit för ett tag sen och innan det var jag hos Olle, 3 månader idag hohoho. Och nu ska jag då vara här hela kvällen och dansa osv med mina favoriter, nu ska jag gå och vara social, puss!
 

Kommentarer (0)

i just wanna wrap my hands around your neck.

2012-09-20➝18:51:16
bilder från ishallen
 
tjeeeeena!
Idag så hade jag sov morgon till 10, så jävla skönt! Och vi började dagen i ishallen och åkte skridskor där ett tag, det var faktiskt jättekul, även om man såg ut som en mupp i hjälmen. Jag ramlade faktiskt inte, känner mig stolt. Anyaway, efter skolan följde Camilla, Asta och Tilda med mig hem, vi dampade, chillade osv. Längesen vi alla fyra va nu så det var dags.
Imon är det fredag och det kommer bli bäääst! Först skola men bara 3 lektioner, sen hem till min älskade pojkvän och sen på kvällen bire paaaarty hos Camilla, med alla mina underbara tjejkompisar, kan det bli en bättre fredag? 
Men nu ska jag äta hehe, så puss!



Kommentarer (0)

sååå trött

2012-09-19➝23:02:09
heeejsan!
Jag är så sjukt trött, hela dagen har varit fullspäckad. Skolam var ju ganska soft, stod i kiosken typ hela dagen med min babe, så inga lektioner. Efter skolan stannade jag och några andra kvar i skolan och typ åt innan zuuumban. Zumban var awesome, like always, och sen så åkte jag till skopunkten och köpte nya boots! Så snygga är de, i love it, bild kmr imon.
Sen åkte jag direkt till fotbollsträningen, som faktiskt gick riktigt bra :D Och nu på kvällen har jag duschat, ätit, och kollat på en sjukt bra film, The lucky one, skitbra verkligen, ta er tid och se den!
Och btw jag börjar 10 imon, hihi avundsjuka? Gött med sovmorgon för en gång skull, men aja jag är trött och det är ganska sent så i gotta go, puss! ♥
 
söta tjejer i kiosken hoho
 

Kommentarer (0)

KIOSKEN

2012-09-19➝11:09:52
Shotjena!
Sitter just nu i kiosken med camilllz, livet leker typ haha inga lektioner på typ hela dagen, naaaajs.
Det är lite stressigt men kul hohoh. Och efter skolan är det zuuuumba, TAGGA! Men nu ska jag gå tbax till jobbet, puss!

btw det går nte att ladda upp bilder på mobilen så no pictures

Kommentarer (0)

oh yes I am

2012-09-18➝23:00:00

Kommentarer (0)

överspeedad'

2012-09-18➝22:12:18
tjashotjena!
jag har varit överspeedad, dampig och bara allmänt glad idag. Vet inte varför typ övertrött hehe, nejmen den här tisdagen blev ju ganska kul ändå. Skolan var ganska kul, sen efter skolan följde jag med älsklingen hem hohoh, sen missade jag bussen igen...hahah.
Imon ska jag och Camilla stå i kiosken, tagga! Ska bli fett najs att slippa typ alla lektioner och bara lyssna på musik och chilla gaaaalet haha. Nejmen typ hehe, aja ska kolla på Wermland forever nu, så vi hörs, puss! ♥
 
bara för att bilden är klockren


Kommentarer (0)

myspys

2012-09-18➝19:17:48
heeejsan!
Sitter just nu nerbäddad i min underbara säng och kolla sista avsnittet av vampire diaries säsong 3, såå spännande hihi, men ska fortsätta kolla nu, detta blev ett väldigt kort inlägg men bloggar mer sen, puss!

Kommentarer (0)

so true

2012-09-16➝22:31:32

Kommentarer (0)

Oj hehe...

2012-09-16➝14:39:23
Jag skrev igår att jag skulle blogga om mina planer senare men det hann jag inte...oooops
anyway igår kväll så stack jag till Asta & sov där med Tilda oxå. Vi satt och snackade typ hela kvällen om en massa gamla minnen osv, roligt roligt :D
Och nu när vi vaknade så gick vi på ett möte om språkresor, eftersom vi vill åka så sjukt mke elr iaf jag. Jag är så taggad, men mer om det later hoho. Nu ska jag äta ngt litet och sen kmr snart Olle, så TTYL ♥
 
hihi kolla vad jag hittade, så söta vi är :')

från ngt disco i typ trean - fyran :')
 
 

Kommentarer (0)

gossip girl säsong 5, here i come!

2012-09-15➝16:59:29
heeeeeeeeej!
mitt inlägg försvann typ så jag får skriva om det, jag har hittat en sida där man kan se gossip girl säsong 5 med svensk text! Så sjukt glad, har saknat det asmke och nu kan jag äntligen börja kolla igen, fattar ni vilken lycka det är? Så ja ni fattar nog vad jag har gjort idag heheh :$ MEN jag har faktiskt inte bara kollat på det jag har rensat ut lite i min garderob, duschat, städat lite osv, fyfan detta lät precis som en söndag :S
Jaja jag har inget mer & säga för tillfället så jag ska ta och göra ngt oså berättar jag om mina planer för kvällen lite senare hihi, puss! ♥
 


Kommentarer (0)

typ jag igår hahahah

2012-09-15➝14:03:44

Kommentarer (0)

fredagsmyyyyys!

2012-09-14➝16:11:35
heeeejsan!
sitter just nu hos Olle och jag kom precis hit. Hela dagen har sugit, först vaknade jag fem av den jävla fucking mensvärken som väckte mig så jag kunde inte somna om och sen hade jag svin ont och somnade halv sju, love life typ. Och sen vaknade man av att det ösregnade vid sju och jag hade fortfarande ont. Så jag tvingade mig själv till skolan och dagen gick ganska snabbt slutar som vanligt tidigt på fredagar så jag åkte hem chillade och nu är här. Ska vara här ikv, vi ska laga mat, chilla, kolla på film osv, fredagsmys kallas det, men aja ska dra nu, ha en bra fredag sötnosar, puss! ♥
 
ego pix från i sommras, bildbrist typ


Kommentarer (0)

tooooorsdag

2012-09-13➝21:53:23
Heeeejsan!
Idag har dagen gått ganska snabbt faktiskt, och imon är det fredag, love my life. Inget sepciellt hände i skolan, vanliga lektioner osv, juste jag, camilla & asta skulle åka hem till Camilla på typ 40 minuter fram och tillbaka vi sprang typ för våra liv för att hinna med bussarna osv sen när vi kom till gympan typ fem minuter sent så behövde vi inte ens ha gympakläder eftersom vi skulle sätta upp ett jävla tält. Sjukt irreterande men that's life. 
Efter skolan så drog jag, asta, camilla & tilda in till stan lite snabbt, kollade i lite affärer osv. Och på kvällen så kom  min älskling hem till mig och han drog vid typ 8 och sen dess har jag bara kollat glee, ätit, duschat osv, sooooftish kväll. Jag är lite beroende av glee just nu så ska fortsätta kolla, puss! 
 
gulliga tjejer på NO:n idag hiohihoi

Kommentarer (0)

Gonatt sötisar ♥

2012-09-12➝22:16:34

Kommentarer (0)

italien 2011 ♥

2012-09-12➝21:08:41
Ett år sen exakt jag åkte till Italien med 19 andra på min skola. Så sjukt kul, och så grymt många fina minnen. Alla underbara människor man lärde känna. Jag längtar tillbaka som fan vissa dagar, en sjukt kul upplevelse och ett minne för livet var det verkligen och det hade varit såå kul om jag skulle åkt dit igen detta året men istället är man kvar i kalla höstiga sverige, men jag gillar ju ändå hösten lite...
Men aja ville bara berätta för världen hur mke jag saknar det, i'm out, kisseeees! ♥
 
några fina bilder från Italien


Kommentarer (0)

I lived fine before you, but now i can't imagine living life without you.

2012-09-12➝20:26:33
Heeeejsan peep'z!
Har varit en riktig träningsdag, först i skolan skulle vi springa 5 km, det var inte så långt faktiskt, kunde ha kommit trea/två men det hände en olycka typ...hahah. Så det blev ingen medalj för mig men aja life's goes on. Sen så slutade vi efter det så jag drog in till stan med Camilla och Asta, vi åt på Mcdonald's like always hehe. Och vi mötte upp Wilma och Tilda efter det oxå och sen åkte vi till Zuuuumban! :D 
Det var så jävla kul och skit bra träning verkligen! Redan super taggad för nästa vecka :D
Men nu har jag träningsverk i magen(?) och dte gör svin ont, men det var värt det, men jag ska nog ta och dra nu så I talk to you later, puss ♥
 
skolfoto 2012



 
 

Kommentarer (0)

Det kallas tidsfördriv.

2012-09-11➝22:14:31
Namn: Amie
Ålder: 14 år
Längd: 1,63
Sko-storlek: 38
Född:hstd
Bor:hstd
Gör just nu: boggar, skajpar och lyssnar på musik

Allmänna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: empatisk (stavning) omtänksam, snäll
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: lat, dålig förlorare, humörs svängningar
Vad är du rädd för: höjder, spindlar, att bli sårad
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: min mage, mitt hår, det mesta faktiskt
Det roligaste jobbet du haft/har: har aldrig haft ngt
Har du körkort och egen bil: Nej
När tod du ditt körkort: inte 18 :(
När grät du senast: några veckor sen i think
När skrattade du senast: idaaag
Vem åkte du bil med sist: pappa
Vem åt du mat med sist: mami o papi
Vem sov du hos sist: hemma
Vem sov hos dig sist: Camilllaa
Vad var du rädd för när du var liten: mördare :s
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: sjöjungfru typ HAHAH
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: en gång tror jag
Värsta smärtan du råkat ut för: inget allvarligt
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: alla underbara männsikor som har gett mig sjukt fina minnen
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: mke skit men inget jag kmr på nu
Har du någonsin sportat: klaaaart
Någon du ser upp till: min kusin, många kändisar
Vad finns alltid i din handväska: mobil, busskort, hörlurar
Har du varit utomlands någon gång: jupp
Vilken plats var finast: Polen hohoh
Största stad/städer du varit i: Köpenhamn typ...

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, aldrig.
Rökt: Nej
Snusat: Nej
Druckit: smakat
Har du piercing eller tatuering: hål i öronen
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: en gullig, charmig och rolig kille kan haffa mig direkt!
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: aa
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: aa fyfan
Har du någonsin fejkat en orgasm: nej
Hur många sex-partners har du haft: ingaaaaa

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: storstad
Hamburgare eller pizza: båda!
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: inget av de
Aftonbladet eller expressen: aftonbladet
McDonalds eller MAX: båda är goda men donken är fan bäst!
Vin eller Öl: Öl
Charter- eller skidsemester: charter
Sverige eller Utlandet: båda
Sport eller nyheter: nyheter
Hockey eller fotboll:fotboll helt klart
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: båda hihi
Sommar eller vinter: SOMMAR
Vår eller höst: Våren.
Flyg eller tåg: tåg
Bil eller buss: Buss

Kommentarer (0)

INSPIRATION

2012-09-11➝08:00:00

Kommentarer (0)

MUSIK (Y)

2012-09-10➝22:17:36
 
 

Kommentarer (0)

i miss you every second, every minute and every hour of the day

2012-09-10➝21:34:42
Tjeeeeena!
Japp ännu en deprimerande måndag. Åh fyfan vad jag hatar måndagar, men iaf idag var det skolfoto, äntligen över. Jag känner på mig att mitt hår blev helt miffat, känns ju bra, men man får väll hoppas på det bästa. 
Efter skolan så åkte jag hem och pluggade, svenska prov och engelska läxa tills imon, så jappjapp det var min fina lilla dag. Har faktiskt inget mer att skriva om så vi hörs, puuusssaaar! ♥
 
bjuder på två söta bilder från idag



Kommentarer (0)

Min helg

2012-09-09➝19:59:07
Tjeeena!
Igår kväll kom Camilla till mig och vi beställde pizza och kollade på VMA typ hela kvällen. Vi båda var typ helt döda så vi kollade på tv det mesta av kvällen, men det var fett mysigt oså eftersom vi båda var aströtta. Men vi hade roooligt så det var en lyckad kväll :D
Och idag var det söndag, jag hatar söndagar mer än allt, men iaf jag och min familj åkte till min mormor som fyllde år så vi åt tårta och lite sånt, gött. Och sen har jag mest slappat, typ det man gör på söndagar ;)
Nu är jag lite stressad för jag ska gå ner och kolla på X-factor så vi hörs, puuusssaaar! ♥
 
cute picture hihi, från sommaren 2011, i miss it.


Kommentarer (0)

i fucking love you.

2012-09-07➝23:02:52
Heeeejsan!
Jag är sjukt trött men eftersom jag är så snäll så ska jag blogga iaf ^^
Idaaaag, så slutade vi då kvart över ett hihihih, efter skolan så drog jag Camilla, Victor & Olle till Olle's plaza. Vi chillade, snackade, kollade film osv. Roooligt :D
Jag och Camilla drog vid halv åtta och vi missade bussar osv, kaoz typ, men vi kom hem tillslut. Så sen dess har jag bara kollat på Glee & Vampire Diaries, en chill fredag typ'
Sjukt skönt att det är helg, tagga sova typ hehe, aja jag är trött nu så ska typ sova elr ngt, pusshey ♥
 
jag vill lätt ha en sån här tröja! på tal om inget...

Kommentarer (0)

i fucking love you.

2012-09-07➝23:02:52
Heeeejsan!
Jag är sjukt trött men eftersom jag är så snäll så ska jag blogga iaf ^^
Idaaaag, så slutade vi då kvart över ett hihihih, efter skolan så drog jag Camilla, Victor & Olle till Olle's plaza. Vi chillade, snackade, kollade film osv. Roooligt :D
Jag och Camilla drog vid halv åtta och vi missade bussar osv, kaoz typ, men vi kom hem tillslut. Så sen dess har jag bara kollat på Glee & Vampire Diaries, en chill fredag typ'
Sjukt skönt att det är helg, tagga sova typ hehe, aja jag är trött nu så ska typ sova elr ngt, pusshey ♥
 
jag vill lätt ha en sån här tröja! på tal om inget...

Kommentarer (0)

MUSIK ♥

2012-09-05➝22:45:00
 
 
 
 
 

Kommentarer (0)

Ny kalender - check!

2012-09-05➝21:32:34

heeeeejsan!
Idag skulle vi haft skolfoto, hade fixat mig osv, och så var han sjuk så det blev inställt man bah dööööö.
Det var fett irriterande men jaja, jag kom över det hehe. Så efter skolan så drog jag och Olle in till stan i typ tio minuter haha, för jag skulle hitta en ny kalender men hittade the perfect one direkt i första affären så vi blev klara snabbt. Efter det så gick vi hem till honom och sen åkte jag hem skulle ha tränat men var så jävla trött så det blev inget. Sen har jag städat och lite sånt - anteckna!  Men ska dra nu så vi hörs, puuusssaaar! ♥

dåligt ljus och dålig kamera, men såhär ser den typ ut hehe


Kommentarer (0)

tagga cirkuuuus!

2012-09-03➝17:01:43
Tjena!
Jag har precis kollat lite på vampire diaries, och ätit mackor hohoh. Är fett trött men är ändå fett taggad, jag ska på cirkus ikv med the guuurlz. Det var sjukt längesen jag var på cirkus så det är ju lite spännande, HAHAH.
Men nu ska jag göra min engelska läxa så vi hörs, puuusssaaar! ♥
 
 

Kommentarer (0)

I love my family ♥

2012-09-02➝21:42:53
Heeeejsan!
Igår kväll så kom mina halv systrar och deras familjer hem till mig. Det var svin kul, vi spelade med andra ord, och jag typ dog av skratt. Skit mysigt och kul verkligen!
Sen idag så kom Ollz, han va här typ hela dan haha, sen kom Camilla typ en timme på kvällen oxå, vi fxade hennes hår osv.
Imon är det skola, tagga typ. Usch fyfan.
Jaja, ska ta och kolla Glee nu så vi hörs, puuusssaaar! ♥
 
hade ingen bild på min famliy hehe

 

Kommentarer (0)

Staaaaaan

2012-09-01➝18:20:00
Heeejsan!
Idag har jag varit i stan med Camilla, Asta & Tilda. Vi gick typ runt i alla affärer och jag fick med mig lite nya saker hem, happy tjej här! :D Jag hinner inte ladda upp de bilderna nu så ni får se vad jag köpte imon ist. Nu kmr snart mina systrar och de ska äta här osv, kuuuligt, jag måste typ dra nu så vi hörs! ♥
 

 
 

Kommentarer (0)

Outfit

2012-09-01➝17:51:42

Kommentarer (0)