I wish you were here.

2012-10-31➝21:18:24
hoooooola!
Idag har jag förberett en liten halloween fest som jag sak för the guuurlz imon. Bakat lite cupcakes, städat, planerat  min maskeraddräkt osv. Men har fortfarande asmke att göra så imon kmr det bli stressigt men aja. Nu ikv har jag laddat över och rensat mina 2000 bilder till min mammas sega dator, och jag skojjar inte har hållt på sen typ 4 och är nte klar än...fast har dock tagit några pauser. Men ändå, jag kmr få sitta här hela jävla natten om jag ska bli klar, ohgod. Har också kollat klart på Glee säsong 2 igen haha, och har bara ett avsnitt kvar av Gossip Girl oxå omgggg. Behöver nya serier snart, paniiik. Jajaja ska fortsätta ladda över alla mina bilder nu/puss!
 

Kommentarer (0)

man kan aldrig hata den man en gång har älskat.

2012-10-30➝23:14:16
hoolaaaaaaa!
Idag hade jag och the guurlz taggat spa, men när vi kom dit så skulle inte vi bli maserade osv utan vi skulle göra det på varann man dafuq. Vi trodde liksom att de skulle göra det på oss men nej tydligen inte. Det sög verkligen och det var jävligt segt och det känns verkligen som om jag slösade bort en dag på mitt höstlov. Så ingen bra dag helt enkelt. Just nu har jag astråkigt, vet inte riktigt vad jag ska göra av mitt liv, kanske kollar på ngn film elr nåt, men vi hörs/ puss!
 
the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

Kommentarer (0)

I'll cross the world for someone like you.

2012-10-29➝23:34:53
heeeejsan!
För en gång skull så va den här måndagen bra och softish, me gusta höstlov! Vaknade halv 12, så jävla underbart att sova ut. Senare på dan så åkte jag, pasti, milla & steffe hem till tilda i detta hemska väder. Seriöst de här vädret är riktigt deprimerande, men aja man får göra det bästa av det.
Vi bakade kladdkaka, vi hade dock ingen kakao men det löste vi, kreativa som vi är. Så den blev faktiskt fett god men asmäktig så är typ fortfarande mätt. Vi åkte hem vid sju och sen dess har jag kollat på film och kollat gossip girl, ringde även Olle innan, fast det gick ju sådär, internetet suger verkligen. Men aja ska sluta skriva och fortsätta kolla på gossip girl/ puss!
 
så jävla söt
chuck ♥

Kommentarer (0)

5 dagar kvar, jag pallar inte.

2012-10-29➝00:16:32

Kommentarer (0)

we keep dancing until we die

2012-10-28➝17:23:36
hoooooola!
Kvällen igår blev ganska lyckad. Jag, aila, asta, camilla & steffe mötte upp albin på väg te diva och när vi var där träffade vi en massa andra människor oxå, najs suprise. Sen dansade vi hela kvällen, och det var awesome. Musik va dock sådär men alla underbara människorna där gjorde det kul ändå. Vid halv 1 drog jag & pasti hem till ,ig ett tag osen gick hon hem. Och idag hade jag ont överallt, och varit fett trött så jag har bara strosat runt i min älskade onepiece som en äkta latmask. Ska snart äta i think, och jag & millzen ska hhitta på ngt ikv, typ myskväll elr ngt, men vi hörs sen/ puss!
 
lite bilder från igår

Kommentarer (0)

dansapausa'

2012-10-27➝19:54:38
sheeena!
Sitter här och dunkar musik med Aila, Asta, Camilla & Steffe och vi taggar till tusem. Fast det är typ kaoz alla springer runt och ska smika sig och fixa håret och folk tappar bort saker 24/7, ni kan ju själva företsälla sig 5 cheyer som springer runt. Men nu ska jag vara lite social/ puss!
 

 

Kommentarer (0)

sneakpeak...

2012-10-27➝15:38:48
shoshena!
Nu har jag duschat, tagit hårinpackning osv. Nu ska jag bara måla mina naglar och kanske kolla på ett avsnitt av gossip girl innan alla tjejer kommer. Vi ska fixa oss hos mig ikv innan vi drar till diva och dansar loss, är så sjukt taggad! Ska dit med underbara människor, så kvällen kommer bli lyckad oavsett vad. Men nu måste jag måla mina naglar hehe, uppdaterar mer sen/ puss! 
 
sneakpeak på min outfit ikv

Kommentarer (0)

let's do this

2012-10-27➝14:29:06

Kommentarer (0)

HÖSTLOOOOV!

2012-10-27➝00:25:49
sheeena!
Äntligen är det höstlov efter denna lååångsamma vecka. Ska bli fett skönt med en vecka utan prov, läxor & dumma lärare. Är ganska taggad för att ha höstlov, har några roliga saker planerade och sen får vi se vad som händer mer men imon är det iaf club diva.Ska dit med några tjejkompisar och bah dansa osv, kommer förhoppningsvis
att bli awesome. Idag skulle jag steffe & milla dragit in till stan men det var askallt och ingen pallade så vi gick hem till mig ist och bara chillade osv. Nu på kvällen har jag kollat på x-factor och kollat på en ganska bra film, The Vow. Och nu är jag faktiskt ganska trött och ingen rolig är typ vaken så ska nog sova snart, men vi hörs/ puss!
 
La primavera förra året
bara för att alla typ hatar denna bilden haha
 

Kommentarer (0)

242 dagar kvar, längtar så sjukt mke!

2012-10-25➝21:08:54
Igår bokade jag och pasti språkresa till Torquay, vi ska vara borta i tre veckor, 24 dagar exakt haha. Först till Paris i två dagar sen bor vi i en familj i Torquay ( i england dåå) och går i skola osv. Sen ska vi oxå till London i två dagar, underbart! Asså det kommer bli så jävla grymt, är så taggad! Och det är helt sjukt att vi har bokat allt osv nu ochv vi verkligen ska åka, OMG. Nu måste jag spara pengar så jag kan shoppa loss, kmr få leva fattigt i 8 månader men det är helt klart värt det. 
 

Kommentarer (0)

så jävla lycklig just nu'

2012-10-25➝18:47:39
åhgud, Olle ringde precis från andra sidan jorden haha. Har försökt msa/ringa i typ två dagar nu och äntligen fick jag prata med honom och veta att han lever haha. Trodde seriöst att hans flygplan hade kraschat elr ngt, och btw han sa att han letade efter en present till mig hihi. Så nu är jag sjukt glad och detta gjorde verkligen min dag även fast vi typ bara snackade i några minuter. Men nu måste jag verkligen duscha hehe, och sen blir det pizza med mami, så jag bloggar mer senare/ puss! ♥
 

Kommentarer (0)

i'm gonna miss all those long hugs.

2012-10-23➝21:16:46
sheeeeena!
Dagen idag har varit lång, mycket har hänt osv och dagen har varit upp&ner som alla mina dagar är nuförtiden Humörssvägningar, check'. Efter skolan skulle jag säga hejdå till Olle, det tog ett tag haha. Kramade honom typ 100 gånger innan jag äntligen lät honom gå hahah. Det blev ett väldigt dramatiskt förväl haha. Kommer sakna honom sjukt mke. Efter alla dessa kramar drog jag in till stan snabbt med Camilla & pasti och vi kollade i lite affärer och sen åkte jag hem. Och fram tills nu har jag bara chillat och gjort läxan osv. Nothing special, men ska kolla glee nu/ puss!
 
så går det när lektionerna är tråkiga...
 
 

Kommentarer (0)

världen är full av idioter.

2012-10-22➝21:15:41
sheeeena!
Sitter här nyduschad och ren haha och försöker lyssna på Taylor Swifts nya album men det funkar inte? Jag fattar inte vad jag har gjort för att förtjäna detta menmen jag får väll lyssna på Youtube, youtube sviker aldrig!
Dagen idag har varit väldigt upp&ner, många idiotiska människör som jag har fått damp på och förstört mitt humör men för det mesta har jag varit glad. Och jag har sätt mitt NO prov och typ omdöme och jag blev godkänd, thanks god! Var asnervös att jag skulle bli undekränd men i did it, yaaaay!
Men iaf efter skolan så följde jag med min underbara pojkvän hem och vi hade det allmänt mysigt & kuligt hohoho. Han åker ju snart så typ sista gången på ett tag vi kan va :(
Jajaja ska sluta skriva nu hihi /puss!
 
 

Kommentarer (0)

kan inte sluta le. ♥

2012-10-21➝22:23:47
sheeeena folket!
Just nu är jag på väldigt bra humör, dagen har varit seg & grå, alltså en vanlig söndag men nu blev jag fett glad och på bra humör, me guusta!
Idag har jag planerat en sak som ni får reda på senare i veckan, spännande haha ;) 
Anyway,,jag har då planerat den här saken haha och nu på kvällen har jag kollat på några av mina favorit program, kärlek till söndags kvällarnas program. Och nu ringde precis Olle, vi hade 4 månaders -dag idag men han kunde inte träffas idag :( Menmen så är livet. Nu ska jag nog ta & välja kläder tills imon, en vecka kvar sen är det höstlov, taggad till tusen! Men ska dra nu / puss!
 


Kommentarer (0)

Music ♥

2012-10-21➝18:45:41
 det finns sååå många bra låtar just nu, här är några av de ;)
skulle länkat min spotify lista men fattar inte hur man gör hehe

Kommentarer (0)

00:23

2012-10-21➝00:22:49
sheeena!
Spenderade ju då kvällen hos Camilla och lite senare kom pasti. Vi såg på Pocahontas (man blir aldrig för gamal för disney filmer) och jag & Camilla typ grät hehe, sen åt jag asgod mat hihi och sen när pasti kom kollade vi på asgamla musikvideos, memories :')
Det var mysigt och kul, men nu är jag fett trött så jag tror jag ska ta och sova nu /puss!
 
duckface
gammal bild, men still cute

Kommentarer (0)

Omg, ge mig!

2012-10-20➝16:57:18
denna toppen är fan den snyggaste jag någonsin sätt, jag dör så sjukt snygg
dock kostar den 148 $ alltså 1036 kr alltså över min budget :'(

Kommentarer (0)

Lördagsmyyys!

2012-10-20➝16:42:05
shena peep'z!
Idag har varit en riktigt latis dag haha. Vaknade typ 12 och kollade på en asbra film i min onepiece typ halva dan i soffan. Sen tog jag tag i mitt liv och gick till maxi med pasti och köpte godis i typ en timme eftersom asta inte kunde bestämma sig den kossan hahah. Och snart kommer (antgaligen) Olle en stund och senare drar jag till Camilla och tillbringar kvällen där med pasti och tilda oxå (antagligen) hahah. Så det är typ mina planer för kvällen, bara en softish lördag med de jag älskar mest / puss!
 

Kommentarer (0)

shine bright like a diamond.

2012-10-18➝22:30:35
shena sötisar!
Dagen idag har varit kul faktiskt, bästa dagen på veckan hittills iaf. Har varit på bra humör hela dan och efter skolan så gick jag och en massa andra på en tjejgrupp på skolan. Det var askul & mysigt & man fick fika, haha. Och sen efter det drog jag hem till Olle en stund och bara chillade osv och nu har jag kollat på Gossip girl, like always, men det är såååå bra. Men nu måste lilla jag sova så vi hörs /puss!
 
så fina jag dör

Kommentarer (0)

inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränns på

2012-10-17➝22:08:34
heeeeeeejsan!
Ännu en dag avklarad och en dag närmare helg, whoop whoop! Skolan gick ganska snabbt förutom franskan som var extra långsam idag, jag hatar seriöst franska mer än något i denna värld. Sen skar jag mig på den fkn franska boken och nu svider det somfan, asså jag lovar det är en förbannelse över de hemska franska böckerna. Men anyway efter skolan så var det då zumba, ganska kul men var sjukt trött så orkade inte ta ut rörelserna så mke.Och nu ikv har jag duschat, ätit, pratat i telefon med min fina pojkvän & kollat Gossip Girl, åhgud det är såå bra, jag älskar chuck ♥ Menmenmen, ska sova snart så vi hörs /puss!
 
vill till new york så jävla mke, det är helt sjukt hur mke jag vill dit asså

Kommentarer (0)

ALWAYS

2012-10-16➝20:59:55

Kommentarer (0)

i love you so much it hurts.

2012-10-16➝20:39:39
hooooola!
Skolan idag sög. Den var seg och tog fan aldrig slut, sen på slutet fick jag asont i magen och blev sjukt trött och dagen var bara allmänt seg & sugig. Men efter skolan blev humöret bättre när jag följde med min hallonbabe hem. Vi gjorde mackor med ägg och fruktsallad och drack morotsjuice, eller Camilla gjorde det och jag kollade på heheh...Men det var asgött iaf. Sen skulle hon på boxningstärning så jag gick hem och kollade på Gossip Girl, så jävla underbart är det! Menmenmen ska dra nu /puss!
 
 

 
 

Kommentarer (0)

deppig - check'

2012-10-14➝22:16:59
känner mig fett deppig just nu. Vet faktiskt inte riktigt varför. Har kollat på en massa tumblr bilder och lyssnat på musik hela kvällen typ och ska nog sova om en stund, så vi hörs imon /puss
 

Kommentarer (0)

TÄÄÄÄÄLTAAA!

2012-10-14➝16:42:55
SHEENA!
Igår kväll hann jag inte blogga för att jag & mina coola vänner tältade i detta höstväder, yolo typ. hihi nejmen asså igår så skulle jag, camilla, herman, tilda, hugo, hampus, asta & olle tälta på en skolgård typ haha. Vi åkte dit vid fem och satt upp tältet och fixade allt. Sen när alla hade kommit gjorde vi upp en eld och grillade marshmallows (stavning) osv. Senare på kvällen gick vi in i tälten och snackade, lyssnade på massa gamla låtar och bara hade det allmänt niiiice. Kvällen blev vekrligen jättemysig och sjukt lyckad! Jag var dock tvungen att åka hem 12 men det var en awesome kväll med underbara männiksor, loveu! ♥
 
Så söta
smygbild hehe
så sööööta 
myspys i täältet
 
 


Kommentarer (0)

NY DESIGN!

2012-10-13➝00:07:30
japp rubriken säger allt, min älskade stina, har gjort en ny design till mig, hihi älskar den!

Kommentarer (0)

IT'S FRIDAAAAY

2012-10-12➝19:34:29
heeeejsan babe's!
nu är det äntligen fredag och jag överlevde denna hemska veckan som bara bestod av plugg, så skönt! Nu är det helg och ska bara chilla och ta't lungt. Efter skolan så drog jag först hem bytte kläder osv och sen till stan med mina bästavänner, vi kollade kläder, åt på donken och gick på ngn random marknad, askul, like always. Sen åkte jag hem och har bara myst i min älskade onepice och snart kmr Camilla hit för lite fredagsmys, kolla x-factor, äta godis och bara mysa! Nu kom hon haha / puss!
 


Kommentarer (0)

INSPIRATION

2012-10-12➝18:41:29

Kommentarer (0)

troublemaker

2012-10-12➝17:42:26
pepplååååt, så jävla bra 
 

Kommentarer (0)

plugg, plugg & plugg

2012-10-10➝21:19:30
plugga är seriöst allt jag gör nuförtiden, det är hemskt. Bara en massa prov & läxor, 8:an suger.
Iaf igår så pluggade jag med Tilda, Asta & Herman på bibblan sen gick vi till h&m snabbt och sen drog jag hem, åt pluggade, duschade typ. Idag skippade jag båda mina träningar för att återigen, plugga. Undra hur många gånger jag har använt ordet plugga i detta inlägget. Gud va detta inlägget blev meningslöst, aja puss!
 
så jävla bäst, jag skrattade så länge :')

Kommentarer (0)

I want to go somewhere far far away.

2012-10-08➝21:40:49
heeeeejsan!
Dagen idag har varit upp och ner. Har fått lite ryck på vissa personer hehe, humörsvängningar typ. Nejmen det var iaf kul efter skolan när Asta, Camilla & Olle följde med mig hem och vi pluggade och snackade om allt mellan himmel och jord, myspys.
Jag skulle ju laga mat och det gick åt helvete pga av vissa saker... Fick ännu mer ryck när jag lagade mat men nu är jag typ glad igen, fast sjukt trött dock. Så sitter bara och myser i min älskade onepiece just nu och ska nog lägga mig tidigt dag. men ska dra nu / puss!
 

Kommentarer (0)

detta är fan det bästa som jag någonsin har köpt

2012-10-07➝12:52:06
köpte den här onepicen på Ullared och jag älskar den sjukt mke, så mysig och gosig! Jag kmr typ leva i den i höst ahaha ;)
 

Kommentarer (0)

Outfit

2012-10-07➝11:59:08
min outfit igår
ignorera mitt fula fejs
// skinnjacka - vero moda // pälsväst - ullared //  mobilväska - ullared // tröja - ellos.se // väska - ingen aning // jeans - vero moda // boots - skopunkten //

Kommentarer (0)

PIZZAAA

2012-10-06➝17:17:10
hejhej!
Sitter just nu med tilda ho mig och vi ska strax dra & möta upp några andra på en pizzeria och ät pizza hohoh noshit. Nejmen iaf jag var i stan innan med Tilda, Michelle & Stina och köpte faktiskt en sak som jag inte hinner visa nu så mer uppdatering senare/ puss!
 
just beacuse i love this pic

Kommentarer (0)

SHOPPING!

2012-10-06➝17:08:39
här är mina inköp från Ullared, förutom en sak som ni får se senare hihi spännande.
 
 // pälsväst - 149 kr // läsk - typ 3 för 12 kr // shampo - venne // nagellack - 10 kr //eyeliner's - 10 kr st // mascara - 94 kr // mobilväska - 89 kr / halsduk - 39 kr //

Kommentarer (0)

fullspäckad fredag - check!

2012-10-06➝12:43:02
tjeeeena!
Igår var dagen fullspäckad, först skola då like always, och vi hade boxning på gjympan och det var skit kul men asjobbigt så jag var lite död efteråt. Direkt efter skolan drog jag hem till Olle och vi chillade osv, sen åkte vi till Ullared med hans familj och var där & shoppade i några timmar, awesome!
När vi kom hem hann vi knappt göra ngt innan vi skulle gå till stallet och vara med och skrämma barn på en spökrunda hahah, det var askul fast det ösregnade och var fett kallt. Vi fick kasta vatten ballonger på de hahah, stackars barn :(
Sen var jag hemma vid tolv och la mig typ direkt, var så sjukt trött. That's all about my firday hoho.
Meeeen nu ska jag snart dra in till stan med Tilda & Michelle och kanske ngn mer vi får se, sen ikv får vi se vad som händer, puss! ♥
 
ego picar i bilen hohoho
fiiiika

Kommentarer (0)

4 prov & 2 läxor - kill me please'

2012-10-04➝20:54:25
heeeeeeeeejsan!
Som rubriken säger har jag 4 prov och 2 läxor nästa vecka. Det är helt jävla sjukt. Jag kommer inte ha ett socialt liv nästa vecka seriöst, det blir bara plugg, plugg, plugg. Så jag tänker verkligen njuta av helgen, för på söndag börjar pluggandet, omg blir stressad bara av att tänka på det. Men nu ska vi inte vara såna, för imon är det fredag! 
På fredag blir det ullared med min fina pojkvän och hans family, hohohoh taggad till tusen verkligen! :D
Planerna på kvällen är lite oklara för tillfället haha så vi får se hur det blir, sen på lördag har jag träning på morgonen och sen blir det antagligen stan, behöver köpa lite grejjer. Så ser min helg ut atm, uppdaterar lite mer imon innan jag åker oxå, men ska dra nu, puss!
 
en gullig bild på mig och mina favoriter!

Kommentarer (0)

live while we're young

2012-10-02➝21:50:13
HEJSAN PEEP'Z!
oj caps va på ooops, aja whatevz, jupp jupp tisdag idag, en vääääldigt soft dag. Två lektioner på förmiddan, på en lektion kollade vi film och på den andra gjorde vi ngn nutidssak, sen lunch och sen en sex- teater, och jag skojjar inte det var en fkn åsna som...ah jag ger inga detaljer hahah men den var skum men ganska underhållande faktiskt.
Sen gick jag snabbt till stan med Olle och sen hem till honom, nothing speciall typ bah chillade osv.
Men nu ska jag ta & göra ngt så puss!
 
så likt mig

Kommentarer (0)

chuck & blair ♥

2012-10-01➝22:23:54
chuck och blair, så jävla söta, jag dör, true love.
 
 
 
 


 
 
 

Kommentarer (0)

I'm lost in your eyes.

2012-10-01➝21:34:48
heeejsan!
Skolan gjorde mig fett deppig när jag fick tillbaka mitt matte prov, fick F...fast det fick typ alla i 8:an, alla utom typ fem personer, blev sjukt besviken. Trodde seriöst jag skulle få ett C minst, men så blev det inte. Aja ska typ ha omprov på tisdag nästa vecka, så ska plugga som fan. Så efter skolan gick jag & Tilda hem till mig och köpte choklad och kollade på en film och bara deppade tillsammans.
Meeeen nu ska vi vara lite positiva hoho, imon har jag typ inga lektioner, bara två elr ngt, sen har jag sjukt lång lunch och sen blir det teater hela eftermiddagen och vi slutar tidigar, wihoooo! 
Efter skolan drar jag till stan med Olle en stund och sen hem till ngn av oss, men det var typ allt jag ville berätta haha, så vi hörs puss!
 
 
 

Kommentarer (0)

GOOD MORNING PEOPLE

2012-10-01➝07:30:00

Kommentarer (0)